Bukta Imre legújabb applikált műalkotásai a Godot-ban 2005.04.08. | Zacc
"A természet bennünk van, csak ritkán figyelünk rá oda, de érzékelni még képesek vagyunk azokat a rezgéseket, amelyek énünkből fel-feltörnek, s melyek alapján megválaszoljuk életünk kérdéseit Igennel vagy Nemmel."

Bukta Imre természettudós. Harmincéves pályáját a természet és az ember kapcsolatának kutatásával töltötte. Ezért Bukta Imre nem más, mint a természet, önnön természetének búvára, mely olyan természet, amely a külső természetben keresi és találja meg a tükröt, a természetben és a hétköznapi egyszerű munkában, viszonyokban, kötődésekben. A harmóniában azzal, ami saját, időben és helyben.

Művészetének témája a mezőgazdaság, a falusi élet, a szokványos paraszti munkák. E munkák eszközeit és anyagait használja fel alkotásaihoz. Művei finom iróniával, szeretetteljes groteszkséggel jelenítik meg azokat az abszurditásokat, amelyeket a paraszti életforma felemás kelet-európai modernizációja hozott magával.

Godot!


Az újhullámos kávé és a tökéletes croissant édes házassága június 28-tól a Nagymező utcában
Blog írások
Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
Café Budapest
Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein