Café Budapest 2008.09.16.

Háromszor is Café Five!

Idén megnyílt a Cafe Five épülő láncolatának két új üzlete, így az újpesti mellett már a Danubius-házban és a Soroksári úti Tescoban is megtalálható az olasz stílusú kávézó.


Mit is kell tudnunk a Cafe Fiveról? Az üzletvezető a diszkrét, de fiatalos stílus képviselőjeként igyekezett tágas és fényes teret kialakítani, mely ugyanakkor családias és nyugodt: alkalmas egy kettesben eltöltött beszélgetésre, de akár születésnapok, vagy kisebb rendezvények megtartására is.
A három kávézó kialakítása, étel-és italválasztékra egységes képet mutat.

A szlogennek – "Ahol jól érzed magad!" – igyekeznek eleget tenni. Reggel nyolc után az újságos polcról elvett hírlapok és magazinok olvasgatása mellett elfogyaszthatunk egy kiadós reggelit. Tojásételeikhez minőségi kávét kortyolgathatunk; legyen az frissen darált kávéból készült eszpresszó, tejeskávé, latte macchiato, vagy a világ kedvenc ültetvényeiről származó etióp, guatemalai, costa rica-i és kolumbiai kávékülönlegesség.

Nap közben érdemes betérni egy kávészünetre, vagy frissítőre: bátran válogathatunk az üdítők és jeges italok közül, de érdemes megkóstolni a házias szörpöket vagy a jeges mentateát is. Mindhárom üzletben választhatunk a jól megszokott hideg-és meleg szendvicsek, friss saláták és sütemények közül. A helyben sütött pékáruk és saláták választéka időszakonként megújul, a közkedvelt ételeket természetesen változatlanul megtalálhatjuk az étlapon.

Délutáni ejtőzésünk közben alkalmunk van egy forró tea vagy csokoládé élvezete közben ellenőrizni levelesládánkat, hiszen a kávézókban ingyenes wifi használható. Mindezt diszkrét zenei aláfestés mellett tehetjük.

A munkaidő letelte után pedig ellazulhatunk a koktélok, alkoholmentes italok, shake-ek és turmixok mellett barátaink, családtagjaink társaságában egy hangulatos, gyertyafényes helyen – jobb időben a teraszon is.

H i r d e t é s

x-presso

H i r d e t é s

Kávéházak magazin

A kávé, és ami mellette van cikk borítóképe
A kávé, és ami mellette van

Kávéscsésze alátéttel, kiskanál, tálca, szalvéta. Petit four, ha szeretnél a kávéélménybe egy kis pluszt belecsempészni. De mi kerül(het) még a kávé mellé?

Barista iskola 2020.01.22.
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso cikk borítóképe
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso

Két évvel ezelőtt az UNESCO a világ kulturális örökségének részeként elismerte Nápoly ikonikus ételeit, és az olaszok ugyanezt akarják elérni az egyik legjobban őrzött hagyományukkal: az espresso kávéval is.

Café World 2020.01.20.
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak cikk borítóképe
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak

A vizsgaidőszak végéhez közeledve az elmúlt 3 napban három igazán jó tanácsot gyűjtött össze a Starbucks Magyarország az Instagram profilján, melyek megtartásával bárki kihozhatja magadból a maximumot.

Kávézóláncok 2020.01.18.

H i r d e t é s