Café Magyarország 2007.01.04.

Elkezdődött a beülés!

"Jelentem, bent vagyok!"- ez a kulcsmondata az újonnan indult ügynökmunkának. A nyári teraszértékeléseknek immár vége, kávémánjaink most a kávézók belterét veszik célba.


A Kávéházak.hu 2006-ban Terazzia néven megszervezte első terasz mustráját, és ezzel aktivizálta "laikus" ügynökhálózatát. A Terazzia művelet során ügynökeink több mint 130 üzletet térképeztek fel. Ügynök bárki lehet, aki affinitást érez rá magában és szereti a jó kávét. Jelentkezni a Központnál lehet e-mailben. Az ügynökök első jelentéseit a Központi Bizottság bírálja el, ami ezt követően dönt, hogy kiből lehet ügynök.

Az ügynökök szigorúan titkos jelentései az alábbi linken érhetők el:http://www.kavehazak.hu/beules/

Az ügynökké váláshoz szükséges információk az alábbi linken tölthetők le.

Ügynök infók

http://www.kavehazak.hu/letoltes/beules.doc

H i r d e t é s

pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

H i r d e t é s

Kávéházak magazin

Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke cikk borítóképe
Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke

Egy kávé, melyből egy csészényi adag körülbelül 10 ezer forintot kóstál, kilogrammonkénti ára pedig nagyjából vetekszik a szarvasgombáéval. Ez a kivételes gasztronómiai különlegesség bizony nem a kotyogósba való… de valójában mekkora árat fizetünk érte?

Kávé akadémia 2020.03.20.
10 alapvető pont a kiváló espresso azonosításához cikk borítóképe
10 alapvető pont a kiváló espresso azonosításához

Egy jó kávé megváltoztathatja a rossz napot, de egy rossz kávé elronthatja a legjobb napot is - vallják az ital szerelmesei és készítői is. Ezért létrejött egy objektív osztályozó rendszer, mely beazonosítja a legjobb kávékeverékeket, és hozzá készült egy 10 pontos ajánlás a kiváló espresso elkészítéséhez. (x)

Café World 2020.03.16.

Útjelzők a selyemúton

H i r d e t é s