Café Magyarország 2007.01.04.

Elkezdődött a beülés!

"Jelentem, bent vagyok!"- ez a kulcsmondata az újonnan indult ügynökmunkának. A nyári teraszértékeléseknek immár vége, kávémánjaink most a kávézók belterét veszik célba.


A Kávéházak.hu 2006-ban Terazzia néven megszervezte első terasz mustráját, és ezzel aktivizálta "laikus" ügynökhálózatát. A Terazzia művelet során ügynökeink több mint 130 üzletet térképeztek fel. Ügynök bárki lehet, aki affinitást érez rá magában és szereti a jó kávét. Jelentkezni a Központnál lehet e-mailben. Az ügynökök első jelentéseit a Központi Bizottság bírálja el, ami ezt követően dönt, hogy kiből lehet ügynök.

Az ügynökök szigorúan titkos jelentései az alábbi linken érhetők el:http://www.kavehazak.hu/beules/

Az ügynökké váláshoz szükséges információk az alábbi linken tölthetők le.

Ügynök infók

http://www.kavehazak.hu/letoltes/beules.doc

H i r d e t é s

x-presso

H i r d e t é s

Kávéházak magazin

A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak cikk borítóképe
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak

A vizsgaidőszak végéhez közeledve az elmúlt 3 napban három igazán jó tanácsot gyűjtött össze a Starbucks Magyarország az Instagram profilján, melyek megtartásával bárki kihozhatja magadból a maximumot.

Kávézóláncok 2020.01.18.
100 éves tradicionális katalán kávé Magyarországon cikk borítóképe
100 éves tradicionális katalán kávé Magyarországon

Egy évszázados centenáriumát ünnepli idén a felső prémium kategóriájú kávékat készítő és forgalmazó Cafes Cornellá. A katalán családi vállalkozás remekműveit hazánkban is meg lehet kóstolni. (x)

Café World 2020.01.15.
Arabica és robusta – a két vetélytárs?! cikk borítóképe
Arabica és robusta – a két vetélytárs?!

Meglepő módon (tudomásunk szerint) nagyjából százféle kávénövény létezik, mi mégis csupán háromnak fogyasztjuk a termését. A coffee liberica rendkívül ritka, így igen csekély mennyiségben kerül csak kereskedelmi forgalomba. A világ kávétermésének mindössze 2-3%-át jelenti. A csomagolások hátoldalán található leírásokat böngészve nagy valószínűséggel az arabica és/vagy a robusta kifejezésekkel találkozol. Te tudod, hogy pontosan mit takarnak ezek az elnevezések? (x)

Kávé akadémia 2020.01.13.

H i r d e t é s