Cikória kupa illusztrációs és fotópályázat 2006.04.18. | Zacc
A Pótkávé.hu online kulturális magazin a Cikória Kupa novellapályázat folytatásaként kiírja képalkotóknak szóló pályázatát. A feldolgozandó, körüljárandó téma itt is a Kávéház – mint a vendéglátás egyik szeglete; a kávéházak hajdani legendái; a kávéházak ma; a kávézó, mint találkozóhely; életképek; a kávézás, mint élvezet; a kávé maga; színek, fények, hangulatok.

A Pótkávé.hu kiírt pályázatára 2 kategóriába várják az alkotásokat:

- fotó ( csak digitális, de lehet digitalizált is )
- illusztráció ( grafika, számítógépes grafika, manipulált fotó)

Minkét kategóriában az első, második, harmadik helyezetteket díjazzák, e döntést a szerkesztőség hozza meg szakmai segítők bevonásával, de a beérkezett pályamunkák a Pótkávé oldalain is megmérettetnek, a két kategóriábanegy- egy közönségdíjat is kiosztunk.

A díjazottak Helikon-könyvcsomagot kapnak 20, 15 és 10 ezer Ft értékben, valamint a Cikória Kupa novellapályázat és a Cikória Kupa illusztrációs és fotópályázat legjobbjaiból (is) készül a Pótkávé első offline kiadványa!

A pályázati munkák beérkezésének határideje: 2006. május 31. éjfél. Az elbírálási idő 2 hét. Nevezési díj nincs. A pályázaton való részvétel feltétele a Pótkávé oldalán történő regisztráció. További információ: www.potkave.hu


Az újhullámos kávé és a tökéletes croissant édes házassága június 28-tól a Nagymező utcában
Blog írások
Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
Café Budapest
Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein