Coffee Art 2019.11.19.

Coffeetopia, avagy csodák kávézaccból

Elképesztő remekműveket alkot kávézacc felhasználásával a mindössze 26 éves Ghidaq Al-Nizar, indonéz származású kávéművész.


Korábban már többször is írtunk arról, hogy milyen praktikus módokon lehet felhasználni a kávézaccot a konyhában, a fürdőben és egyéb helyeken, ám most új távlatokba repít bennünket a kávéművészet. Igen, létezik ez a művészeti kategória és nem is akármilyen alkotások köszönhetik a születésüket a kávénak, azaz a kávézaccnak.

Ghidaq Gallery néven megtalálhatóak az ifjú művész alkotásai a legnagyobb közösségi oldalon is, ahol akár kb. 190 USD (kb. 57.500 Ft) áron meg is lehet vásárolni azokat.

Csak a fantázia és a pénztárca szab határokat...

Forrás: https://www.facebook.com/ghidaqgallery

Küri Attila

H i r d e t é s

pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

H i r d e t é s

Kávéházak magazin

B-opció válságban magyar módra cikk borítóképe
B-opció válságban magyar módra

A turizmus és vendéglátás volt az első szektor, mely megérezte a COVID-19 új koronavírus járvány terjedését lassító védelmi és korlátozó intézkedések hatását, a fogyasztói kör elmaradásából adódó bevételkiesést, ám talán pont ezért, itt indultak el az első kreatív és alternatív megoldások is, hogy miként tudják túlélni ezt a válságos helyzetet. Lássunk pár példát, kinél mi a B-opció.

Café Magyarország 2020.04.08.
Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke cikk borítóképe
Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke

Egy kávé, melyből egy csészényi adag körülbelül 10 ezer forintot kóstál, kilogrammonkénti ára pedig nagyjából vetekszik a szarvasgombáéval. Ez a kivételes gasztronómiai különlegesség bizony nem a kotyogósba való… de valójában mekkora árat fizetünk érte?

Kávé akadémia 2020.03.20.

H i r d e t é s