Coffee Art 2019.11.19.

Coffeetopia, avagy csodák kávézaccból

Elképesztő remekműveket alkot kávézacc felhasználásával a mindössze 26 éves Ghidaq Al-Nizar, indonéz származású kávéművész.


Korábban már többször is írtunk arról, hogy milyen praktikus módokon lehet felhasználni a kávézaccot a konyhában, a fürdőben és egyéb helyeken, ám most új távlatokba repít bennünket a kávéművészet. Igen, létezik ez a művészeti kategória és nem is akármilyen alkotások köszönhetik a születésüket a kávénak, azaz a kávézaccnak.

Ghidaq Gallery néven megtalálhatóak az ifjú művész alkotásai a legnagyobb közösségi oldalon is, ahol akár kb. 190 USD (kb. 57.500 Ft) áron meg is lehet vásárolni azokat.

Csak a fantázia és a pénztárca szab határokat...

Forrás: https://www.facebook.com/ghidaqgallery

Küri Attila

H i r d e t é s

x-presso

H i r d e t é s

H i r d e t é s

x-presso

Kávéházak magazin

Darált vagy őrölt kávé? Vigyázz, a kettő nem ugyanaz! cikk borítóképe
Darált vagy őrölt kávé? Vigyázz, a kettő nem ugyanaz!

Ha eddig Te is úgy vélekedtél, mint a többség, a cikk elolvasása után talán most egy világ fog összeomlani benned. Na, jó, azt azért mégse, de egészen biztos, hogy nagyon meg fogsz lepődni. Fel kell, hogy világosítsalak: a két fogalom egyáltalán nem ugyanazt jelenti! (x)

Blog írások 2019.12.01.
Használt gördeszkákból kávéházi berendezés cikk borítóképe
Használt gördeszkákból kávéházi berendezés

Október 23-án múlt egy éve, hogy megalakult egy fiatal magyar csapat és forradalmat hirdetett az Y generáció számára unalmas és sablonos vendéglátós enteriőrök világába. Ők az OnBoard Furniture, azaz Marci, Gergő, Dani és Jani, akik szakdolgozataik mellett egyedi bútorokat készítenek használt gördeszkákból és snowboardokból.

Café Budapest 2019.11.27.

H i r d e t é s