Hogy lett a Kávéházak Versenye 2005 művészeti alkotás? 2006.04.13. | Zacc
Kiállítás Tegnap óta látogatható az Apolka Művészeti Iskola és Műhely hallgatóinak és tanárainak vizuális művészeti kiállítása. Érdekesség, hogy a Kávéházak Versenye 2005 logója alkotásként szerepel a galéria falán.

Erős Apolka, szobrászművész, az iskola alapítója és vezetője a megnyitón hangsúlyozta, hogy a műalkotások – rajzok, pasztellek, grafikák és festmények – sokszínűségének oka, hogy a Műhely elsősorban iskolaként működik. Nem célja valamilyen egységes arculat, közlésnyelv kialakítása, sőt, ösztönzik az ifjú alkotókat arra, hogy találják meg saját arcukat, egyéniségüket.

Dobes Péter, a kávébabot tartó Szabadságszobor kiötölője és alkotója Sántha András grafikusművésztől tanulja a fogásokat, aki hangsúlyozta, hogy az itt kiállító hallgatók a jövő művészei. A kiállítás május 22-dikéig, a Köztársaság tér 27. szám alatti József Attila Művészeti Centrumban tekinthető meg.


Az újhullámos kávé és a tökéletes croissant édes házassága június 28-tól a Nagymező utcában
Blog írások
Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
Café Budapest
Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein