Ismeretlen Nő 2006.04.12. | Zacc
Győrfi Gábor fotói Tetszeni vágyunk. De vajon az vonzó-e bennünk, amit magunkban ellenállhatatlannak találunk? El kell-e, el lehet-e csábítani azt, aki már régen elcsábult? A magunkról őrzött kép időről-időre elmosódhat, újra kell komponálni a bájos, izgalmas, kihívó, erőteljes és erőszakos, nehezen uralható vonások harmóniáját. Mit lehet kezdeni mindazzal, amire vágyunk és amitől félünk? Éltetjuk, uraljuk, vagy szabadulnánk tőle?

Győrfi Gábor 1970-ben született Budapesten. 1989-ben érettségizett a Budapesti Képző- és Iparművészeti szakközépiskolában. 1991-től a Magyar Képzőművészeti Főiskola hallgatója, tanára Maurer Dóra. 1993-ban a vancouveri Emily Carr College of Art and Design-ban tanult videó és fotószakon.

1996-ban szerzett diplomát a Magyar Képzőművészeti Főiskola Intermedia szakán. 1997-ben diplomázott a Magyar Képzőművészeti Főiskola festő szakán. 1996 őszén művészeti ösztödíjasként Rotterdamban dolgozott.

Helyszin: Tranzit Art Café,
1114 Budapest, Kosztolányi Dezső tér mögötti buszpályaudvar,
Bukarest u. - Ulászló u. sarok

Nyitva: 2006 május 5.- június 15.

Megnyitó: 2006 május 4. 18h

A kiállítást megnyitja: Babarczy Eszter


Az újhullámos kávé és a tökéletes croissant édes házassága június 28-tól a Nagymező utcában
Blog írások
Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
Café Budapest
Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein