Gyulai Kávélikőr – Aranyérmes újdonság a prémium italok világában
Koffein, 2025.03.18.
Minden kávéfőzési eljárás lényege, hogy a megfelelően pörkölt és kellő finomságúra darált kávéőrleményből különféle eljárások során számos ízt, aromát illetve értékes anyagokat úgy oldjunk ki, hogy ezek bomlás nélkül az oldatba (a kávéba) kerüljenek. Ugyanakkor a kávéőrleményben mindig fellelhető, de a kávéitalban már nem kívánatos egyéb anyagok kioldása ne történhessen meg.
A kávéital minőségében alapvetően 3 fő szereplő összhangja meghatározó:
A befolyásoló tényezőket, a fenti ábrának megfelelően, három csoportba osztjuk:
További Kávéházak magazin cikkek
Gyulai Kávélikőr – Aranyérmes újdonság a prémium italok világában
Koffein, 2025.03.18.
Növényi tej - ingyen!?
Koffein, 2024.11.03.
Vietnámi Egg Coffee
Café World, 2024.08.24.
Hogyan játszik össze a kávé és a foci világa?
Café World, 2024.05.31.
Muzsikáló Magyarország program: a kávéházi cigányzene megőrzése
Régi pesti kávéházak, 2024.05.08.
Gyorsabb, Egyszerűbb, Kényelmesebb: Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak
Téma, 2024.04.26.
Nem kell, hogy a kávéfőzés miatt főjön a fej!
Téma, 2023.12.13.
Lehetőségek a turizmuson innen és túl – állás Kaposvár városában
Téma, 2023.12.11.
A tökéletes kávéélmény az otthoni online szerencsejátékhoz
2024.06.25.