Kávéházak Versenye 2005 - nulladik esemény 2005.08.17. | Zacc
Közel már a kezdet! A Kávéházak versenyének nulladik eseményeként a Kávéházak.hu, a Heti Válasz és a Tranzit Art Café kiállította a tavalyi verseny résztvevőinek fotóit. Kevesebb mint egy hónap az indulásig!

Gilicze Bálint, a Heti Válasz fotósa a lapban megjelent cikkeink nyomán képeket készített minden helyről, amely megmérkőzött a 2004-es Kávéházak Versenyén. A képek most megtekinthetők a Tranzit Artban, a Kávéházak Versenye 2005 főhadiszállásán.

A verseny 2005. szeptember 15-dikén indul, ünnepélyes megnyitóját Zila úr meghívására a tavalyi győző, a Zila Kávéház Krisztina Cukrászda falai között tartjuk. Ádáz értékelőink már másnap kirajzanak a terepre: kezdetét veszi a helyek tüzetes vizsgálata.

Inkognitóban járják végig a meghívott kávézókat, kávéházakat, beleütik az orrukat mindenbe, kiszagolnak minden titkot – amiktől kávéház lehet a kávéház. És amiktől nem. A legjobbak azonban dicsőséges elbánásban részesülnek: kivívhatják az önök elismerését.

Az eredményhirdetés három hónapra rá, januárban történik. A versenynek a Tranzit Art Café lesz a házigazdája. A Kosztolányi Dezső téri kávézó ad otthont beszélgetéseknek, vitáknak, és ezen a helyen - akár a honlapon - elejétől a végéig nyomon követhetik az eseményeket.

Ha ez nem elég, akkor szavazzon. Ha kedvenc kávézója a versenyben feszít, lehetősége van, hogy közönségdíjjal tűntesse ki. A Tranzit Artban és a versengő helyeken módja lesz véleményt nyilvánítani. Sőt megkérjük, hogy szóljon bele, tudassa, ismertesse véleményét. A honlap folyamatos nyilvánosságot biztosít.


Az újhullámos kávé és a tökéletes croissant édes házassága június 28-tól a Nagymező utcában
Blog írások
Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
Café Budapest
Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein