Kávéházak versenye 2006.05.02.

Kávéházi tetőpont

Kávéházak Versenye 2005 >>benevezett kávézó>> A Galyatetőn létesített Fogadó a Táncoló Kecskékhez kétségkívül az ország legmagasabbra helyezett kávéházi fellegvára. A minden igényt kielégítő kávézó és étterem az éjjel-nappal strázsáló üzletvezető házaspár szívósságát és a tulajdonos elkötelezettségét egyaránt dícséri.


Kávé fronton teljes a felkészültség: a legjobb alapanyagokból a legkülönfélébb alapkávékat és kávékülönlegességeket is megtalálhatjuk, rutintalanabb vendég hosszú ideig bolyonghat a szélesre szabott teaválasztékban is, mire megtalálja a kedvére valót.

A kávézótól térben, stílusban elkülönül az éttermi vendégtér. Itt is megtalálja a számítását mind az ínyenc kalandor, mind az ismerős ízekre vágyó biztonsági játékos. A választék a kenguru hústól a cigánypecsenyéig terjed. Mindezekre tekintettel egy ideális nap a következőképpen néz ki: tojásreggeli cappuccionóval esetleg Wiener Melange-zsal, szikrázó nap, kilátás az alattunk hómezőként elterülő felhőkre.

Túra, hó esetén síelés, majd a friss levegőtől megéhezve délben egy kiadós ebéd: szarvas pörkölt juhtúrós sztrapacskával és grillezett paprikával, némi bor társaságában.

Kicsit időzzünk, majd vegyük fontolóra, vérnyomásunkat és vércukorszintünket milyen kávé-desszert kombináció segítségével kívánjuk helyrebillenteni.


Legyen mondjuk egy krémes, olaszosan rövidre engedett eszpresszó és egy sült banán. Délután szieszta, majd túra. Este társaságtól függően meghitt teázás vagy borozás, odakint a lemenő nap fénye vörösre festi a felhő-mezőket.

H i r d e t é s

x-presso

H i r d e t é s

Kávéházak magazin

A kávé, és ami mellette van cikk borítóképe
A kávé, és ami mellette van

Kávéscsésze alátéttel, kiskanál, tálca, szalvéta. Petit four, ha szeretnél a kávéélménybe egy kis pluszt belecsempészni. De mi kerül(het) még a kávé mellé?

Barista iskola 2020.01.22.
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso cikk borítóképe
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso

Két évvel ezelőtt az UNESCO a világ kulturális örökségének részeként elismerte Nápoly ikonikus ételeit, és az olaszok ugyanezt akarják elérni az egyik legjobban őrzött hagyományukkal: az espresso kávéval is.

Café World 2020.01.20.
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak cikk borítóképe
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak

A vizsgaidőszak végéhez közeledve az elmúlt 3 napban három igazán jó tanácsot gyűjtött össze a Starbucks Magyarország az Instagram profilján, melyek megtartásával bárki kihozhatja magadból a maximumot.

Kávézóláncok 2020.01.18.

H i r d e t é s