KOFFEINKE visszavág - avagy kérek egy duplát 2007.10.17. | Zacc
Figyelem, figyelem: Koffeinke megduplázta magát és lecsap. Segédemmel Máté 002-essel felkutatom a BABABARÁT kávézókat. Rettegjetek koffeinüzérek! Szigorú babakocsis behajtás ellenőrzés, rámpagyakorlatok, kéthónapos kortól asztali terepszemle, bababarát pincér iram... és még sok más EU-s elvárás. :) Koffeinfüggő virrasztó kismamák hajrá!

Az élet megy tovább, ki hinné - de mégis van élet a babakocsin túl és innen. Legalábbis ahova csak lehet bepróbálkozunk mi szemtelen kismamák. Jelen intézmény gyönyörű környezetben, kissé hiányos felszereléssel és enyhe terepmunka után megközelíthető állapotban áll a Gödöllői Kastély közepén.

A Gödöllői Kastély KÁVÉZÓJA. Kinti terepszemle.

A benti se kutya! Mindenütt rámpa, emelkedősre nyomott márványlapok, csak a durva régi macskakőről feledkeztek meg a hely tervezői: kerekesek veseköve röppen le. Kicsit rázós az út, de megéri. Bababarát kiszolgálás (félrelökik a gyanútlan nyugdíjasokat: "Kocsi!"), figyelmes pincérek ("Ugye csak a mamának lesz a kávé?"), és minden éjszakai virrasztást feledtető igazi tejeskávé... ahogy az kell. Igaz a pohár víz vagy kis keksz most lemaradt (bár nagyobb gyerekek szívesen elrágcsálnák a kis kerek asztalkák alatt), de a kedvesség szembetűnő és lenyűgöz.

Mindenesetre, aki kimerészkedik a kerti pavilon kávézójába: kösse be magát és utasait, mert ott már nemhogy macskakő de sóder se dukál. Amolyan wellness-spa természetközeli... föld és bucka.
Jó itt elüldögélni egy csésze igazi erő mellett, miközben az apróság nyugodtan rohangálhat a gyönyörű parkban: hely van, engedik... zöld az út.

Többedmagatoknak is ajánlom!


Az újhullámos kávé és a tökéletes croissant édes házassága június 28-tól a Nagymező utcában
Blog írások
Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
Café Budapest
Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein