Legyen Ön is Sztárfürkész! 2004.11.23. | Zacc
"Sziasztok! Olvastam a sztárfürkészes cikketeket. Én a múltkor az Európa kávézóban (kávéház - a szerk.) láttam a Balázs Palit. Ott volt a Szabó István is, de őt nem sikerült lefotóznom. Küldöm a képet, na csá! Szabi"

A Szabi által küldött képen jól láthatóan egy hosszú hajú férfi és egy szőke hölgy ül az Európa Kávéház galériáján.

A férfi mindenképpen emlékeztet Balázs Palira. A fejtartás, a vagányul szétvetett lábak, valamint hogy a szemben ülő hölgy riporterre emlékeztető pozícióban ül, mind arról árulkodnak, hogy itt egy sztárral van dolgunk.

Ön szerint tényleg Balázs Palit láthatjuk a képen? Szóljon hozzá a cikk végén!

Ha Ön is fel akar csapni sztárfürkésznek, ne habozzon! Olvassa el felhívásunkat alább, és küldje be szerkesztőségünknek a kifürkészett sztárjáról készült fényképet, vagy egyszerűen írja meg élményeit a cikk végén!


Ha kellő körültekintéssel válogatjuk meg az újságokat és tévéműsorokat, akkor persze tudhatjuk, hogy kedvenc sztárunk szemöldök piercinget váltott, vagy éppen Garfieldos zokniban kényszerült kimenni az utcára, mert újdonsült barátnője megtréfálta. Na de milyen más minderről első kézből értesülni! Honlapunk játékra invitálja Önöket.

Ha már nem lehetnek sztárok, fürkésszék ki őket! Az euro-atlani integráció jegyében hazánkban is komoly mennyiségű sztár halmozódott fel. Mi nem hisszük, hogy mindenkinek utána tudnak járni a bulvárlapok.

A sztárok itt vannak közöttünk, csak rájuk kell bukkanni!

A Kávéházak.hu csapata az értékelések és kávéházjárások során sokukra már rátalált. Most azonban Önökön a sor. Járjanak nyitott szemmel az ország kávéházaiban, és írják meg, kit és hol láttak sztárként elidőzni egy csésze kávé mellett! Ha fényképet is készítenek a tetten ért sztárról, honlapunkon a legjobbakat közzé tesszük.


A trófeákat küldjék el emailcímünkre, vagy szóljanak hozzá a cikk végén!

Alábbiakban néhány tippel szeretnénk segíteni.

A budapesti kávéházakban mi eddig – a teljesség igénye nélkül - a következő sztárokat fürkésztük ki.

Alhambra étterem és art café: Csapatunk Ferenczi György szájharmonika virtuózt pillantotta meg itt ebéd közben.

Balettcipő: Ezen a helyen elsősorban a gyermekáldástól kikerekedett Michelle Wildot, az eszpresszó tulajdonosának kedvesét nézhetjük meg magunknak.

Bonjour Déryné: Munkatársunk egyik hölgyismerőse itt nem más, mint Vitkó László, alias VV2 Laci felbukkanásába pirult bele.

Box utca: A világbajnok bokszoló tulajdonában lévő hely bizony nagy lehetőségeket rejt magában. Elég legyen annyi, hogy a falon lógó képekről Kokó olyan sztárok társaságában mosolyog ránk, mint mondjuk Paul McCartney, vagy Orbán Viktor.

Centrál: A Centrál Kávéház igazi kincsesbányája a közéleti szereplőknek. Csapatunk látta itt már Rogán Antalt és Kerényi Imrét egy asztalnál. De László Csaba volt pénzügyminiszter és Kéri László szakértő is felbukkant már itt a szemünk láttára. A legnagyobb fogás azonban kétségkívül Szabó István Oscar-díjas filmrendező volt.

Gourmand: Korábban péntek reggelente már a kirakatból megpillantható volt itt az eszpresszóját szürcsölő Verebes István. Érdemes lenne felmérni, hogy vajon mostanában is ehelyütt időzik-e a nyitás körüli órákban a nem kevéssé ismert médiaszemélyiség.

Európa Kávéház: Itt sem ritka a híres emberek felbukkanása. Hirtelen Balogh László MDF-es(?) honatyát tudjuk megemlíteni, akit saját szemünkkel láttuk elfogyasztani kávéját.

Komédiás: A Pesti Broadway patinás kávéházába bármikor betérhet a környező színházak egyik sztárja. Hogy csak a legnagyobbaknál maradjunk, bizony kávéztunk már egy légtérben Verebes Istvánnal és Havas Henrikkel is.

Matteo-Picard: A helyet a médiából jól ismert mesterszakács, Budai Péter üzemelteti. Rajta kívül azonban számos ismert arccal találkoztunk már itt. Hogy csak kettőt említsünk, láttuk itt már fogyasztani Gát György producert, és az egyik kereskedelmi adó bemondóját is, akinek sajnos nem jut eszünkbe a neve.

Művész: Az "1898 óta változatlan", jobb sorsra érdemes kávéház a nevével, és patinájával sok hírességet képes becsábítani. Ült itt például Eszenyi Enikő is a Kávéházak.hu szemének láttára.

Natasha B. A kultikus kávézót az egykor nagy népszerűségnek örvendő Korai Öröm zenekar néhány tagja üzemelteti.

Pesti Est: A kávéház teraszán időző Győzikét lencsevégre is sikerült kapnunk. A híresség látványos mobiltelefonálással hívta fel magára a homlokzatra fókuszáló fotósunk figyelmét.

Spinoza: Szintén nagy esélyünk van rá, hogy a pesti értelmiség valamely prominens személyiségébe belebotoljunk. Ha biztosra akarunk menni, üljünk be az ismert publicista, Bächer Iván egyik előadására.

Zila: A remekbe szabott külvárosi kávéházban ugyan hírességre még nem bukkantunk, de mint fórumunkban egyik olvasónk is felhívta rá a figyelmet: Sophia Loren fiának (Carlo Continak) az esküvőjére a menyasszonyi tortát a Zila két mestercukrásza készítette. A hely rangjából ítélve valószínűleg itt sem kell sokáig kutakodni az önkéntes sztárfürkészeknek.


Az újhullámos kávé és a tökéletes croissant édes házassága június 28-tól a Nagymező utcában
Blog írások
Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
Café Budapest
Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein