Megújúl A Barista 2010.06.15. | Barista iskola
Júniustól vadonatúj oktatótermünkben várjuk szeretettel mindazokat, akik a profi kávékészítés iránt érdeklődnek. A Barista Szaküzlet mellett kialakított új oktatóközpont tökéletes helyszín a barista ismeretek elsajátítására.

Tanulóink – diplomás szakoktatók és gyakorlott trénerek segítségével – két teremben, három kávés munkaterületen dolgozzák fel a tananyagot. A csoportok létszámát 4-5 főben maximalizáltuk, így még több idő, és lehetőség nyílik a gyakorlásra.

Az előző 8 év tapasztalataira építve tematikánk is megújul. A napi szintű ellenőrzéssel lehetővé válik, hogy minden tanuló folyamatos visszacsatolást kapjon, és ezáltal saját munkatempójában tudja feldolgozni a tananyagot. A barista tanfolyamokat továbbra is intenzív formában szervezzük, a tanfolyam díja tartalmazza:

 • A tanfolyam anyagát feldolgozó tankönyvet és jegyzeteket
 • Minden résztvevő számára a barista kötényt és a tömörítőt
 • A gyakorlat során felhasznált alapanyagok árát
 • Minden tanfolyami napon az ebédet
 • A szünetekben az üdítőket és természetesen a kávét

  A www.barista.hu oldal új tartalmakkal bővül, a megszokott tanfolyami, és oktatási információk mellett kávés élménybeszámolók, blog, fotók, videók és szakmai cikkek között böngészhetnek az érdeklődők.

  A Barista Szaküzlet is nagyobb raktárkapacitással és kiszolgálótérrel várja a kávésokat. Magyarországon csak nálunk kapható a Barista Világbajnokságot is szponzoráló Mahlkönig Vario őrlője, a Latte Art VB-ről is ismert ACF olasz csészegyártó klasszikus csészéi és a Da Vinci szirupok teljes hazai termékskálája. A kávétárolók, mobil knock boxok, barista kellékek és latte art eszközök egyedülállóan széles választékát kínáljuk. Üzletünkben megvásárolhatóak prémium márkák szemes kávéi is, 250g-os és 500g-os kiszerelésekben.


 • Az újhullámos kávé és a tökéletes croissant édes házassága június 28-tól a Nagymező utcában
  Blog írások
  Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
  megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
  ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
  Café Budapest
  Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
  Koffein