Néha kell egy kis alibi... 2008.01.10. | Zacc
Dec. 29 délután 5 óra. Belépéskor kellemes környezet fogadott a felszolgálók rögtön észrevettek és köszöntek! (felettébb jólesett mert manapság már ez is ritka!) Szerencsére nem volt tömeg (gondolom az üzletvezetés nem örül ennek ugyanígy!) úgyhogy hamar találtunk szabad helyet.

Én kértem egy capuccinot és egy mascarponés pitét a kedvesem pedig egy hosszú kávét és egy almás fahéjas pitét. A piték nagyon finomak voltak a capuccino úgyszintén viszont a hosszú kávé egy kicsit hosszúra sikeredett!

A capuccino teteje szépen díszitve volt csokoládé sziruppal szóval látszott hogy foglalkoztak vele és nem csak "bele a tejszínhab aztán hadd szóljon!" stílusban készült. A berendezés igényes kávézós hangulatú a háttérben halkan jazz szólt. Ez kell egy kávé mellé nem techno meg sláger disco!! A székek klasszikus kávéházi székek de olyan kényelmetlenek is! A felszolgálással nem volt gond, figyelnek a vendégre. Ajánlom a helyet mindenkinek aki egy kis nyugodt szigetet keres a hétköznapi forgatagban! ( ja és a Kedvesem már megint gyönyörő volt!)


Az újhullámos kávé és a tökéletes croissant édes házassága június 28-tól a Nagymező utcában
Blog írások
Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
Café Budapest
Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein