Ráday vs. Liszt 2005.06.15. | Zacc
Ismeretlen kezek tegnap felhozták a Ráday Soho-t! Azóta a Liszt Ferenc tér egy orrhosszal ismét vezet. (ez az elmúlt órákban megváltozott - a szerk.) Ön szerint hol vannak az igényesebb helyek? Mitől jó egy kávézó? Ment már a hasa, mert valamelyik mulatónegyedben gyenge volt az étel minősége?Szavazzon!

Ráday!!!

A belső kilencedik kerület gasztronómiai és kulturális élményeket kínáló szórakoztató negyede kezd itt kialakulni. (talán már ki is alakult.) Elsőként a Paris, Texas kávéház nyitotta meg kapuit. A magát Ráday Sohoként meghatározó csökkentett forgalmú utcában, az egymást érő teraszok között kis kávézók, bárok, üzletek, galériák fogadják az idelátogatókat.

Liszt!!!

A kilencvenes évek első felében az Incognito café megnyitásával indult, és mára a városrész meghatározó, reprezentatív kávéházi övezetévé vált e terület. A jellemzően nagy és elegáns kávéházak mediterrán hangulatban oldott világvárosi találkozóhelyet nyújtanak a fiatalok és a fiatal felnőttek számára. A teret mára a Budapest útikalauzok is feltüntetik.

Ráday?

Liszt?

Naná, hogy a Ráday!

Egy frászt! A Liszt!

.


Az újhullámos kávé és a tökéletes croissant édes házassága június 28-tól a Nagymező utcában
Blog írások
Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
Café Budapest
Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein