Szeretem Budapestet 2005.06.17.

Attention! Café Region.

Kíváncsi Budapest legnyüzsgőbb térségeire? Tudni szeretné, hol találja a legtöbb teraszt? Szeretné eldönteni, hova vigye el barátait egy nyáresti csevelyre? Régiók a Kávéházak.hu-n! Egy kattintásra legyen a Ráday-n, gombnyomásra barangolja be a Liszt Ferenc teret.


Közkézre bocsátottuk legismertebb budapesti mulató-negyedeink dossziéit. Begyűjtöttük önöknek a pesti korzók népszerű kávézóit, bisztróit. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy honlapunkon kiválassza a legszimpatikusabb helyet, és már indulhat is! Böngésszen kedvére, ismerje meg az árakat, legyen tisztában a szolgáltatásokkal. Így nem érheti meglepetés.

Számít az önök véleménye

Minden információ közül természetesen azok a legértékesebbek, amelyeket önök írnak. Az egyes kávéház oldalakon lehetőséget biztosítunk arra, hogy elmondják véleményüket. Ha valahol nagyon jót evett, vagy különleges kávét ivott, esetleg egy-két helyen kételyei támadtak az italok mennyiségét illetően, írjon.

Egy udvarias és figyelmes pincér nagy ritkaság, ossza meg élményét, hadd menjünk oda mi is. Ha pedig heveny hasmenést kapott, itt figyelmeztetheti a többieket: vannak csinos, de csapnivaló helyek!

További régiók

Tisztában vagyunk azzal, hogy kettőnél több negyedben koncentrálódnak már a pesti kávézók. Szemünk láttára nőt ki a földből a Hajós utca kiskávézós világa és egyre nagyobbat hasít ki a Reviczky utca – Mikszáth tér – Krúdy Gyula utca is magának a pesti éjszakai életből.

Nem mehetünk el az Újlipótváros sajátos hangulata és helyei mellett sem, ugyanígy körvonalazódik a Bazilika környéki kávézók kisebb területe. A régiók tehát bővülnek, a Kávéházak.hu pedig rövidesen mindegyiknek helyet biztosít.

H i r d e t é s

x-presso

H i r d e t é s

Kávéházak magazin

A kávé, és ami mellette van cikk borítóképe
A kávé, és ami mellette van

Kávéscsésze alátéttel, kiskanál, tálca, szalvéta. Petit four, ha szeretnél a kávéélménybe egy kis pluszt belecsempészni. De mi kerül(het) még a kávé mellé?

Barista iskola 2020.01.22.
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso cikk borítóképe
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso

Két évvel ezelőtt az UNESCO a világ kulturális örökségének részeként elismerte Nápoly ikonikus ételeit, és az olaszok ugyanezt akarják elérni az egyik legjobban őrzött hagyományukkal: az espresso kávéval is.

Café World 2020.01.20.
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak cikk borítóképe
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak

A vizsgaidőszak végéhez közeledve az elmúlt 3 napban három igazán jó tanácsot gyűjtött össze a Starbucks Magyarország az Instagram profilján, melyek megtartásával bárki kihozhatja magadból a maximumot.

Kávézóláncok 2020.01.18.

H i r d e t é s