Szeretem Budapestet 2005.06.17.

Attention! Café Region.

Kíváncsi Budapest legnyüzsgőbb térségeire? Tudni szeretné, hol találja a legtöbb teraszt? Szeretné eldönteni, hova vigye el barátait egy nyáresti csevelyre? Régiók a Kávéházak.hu-n! Egy kattintásra legyen a Ráday-n, gombnyomásra barangolja be a Liszt Ferenc teret.


Közkézre bocsátottuk legismertebb budapesti mulató-negyedeink dossziéit. Begyűjtöttük önöknek a pesti korzók népszerű kávézóit, bisztróit. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy honlapunkon kiválassza a legszimpatikusabb helyet, és már indulhat is! Böngésszen kedvére, ismerje meg az árakat, legyen tisztában a szolgáltatásokkal. Így nem érheti meglepetés.

Számít az önök véleménye

Minden információ közül természetesen azok a legértékesebbek, amelyeket önök írnak. Az egyes kávéház oldalakon lehetőséget biztosítunk arra, hogy elmondják véleményüket. Ha valahol nagyon jót evett, vagy különleges kávét ivott, esetleg egy-két helyen kételyei támadtak az italok mennyiségét illetően, írjon.

Egy udvarias és figyelmes pincér nagy ritkaság, ossza meg élményét, hadd menjünk oda mi is. Ha pedig heveny hasmenést kapott, itt figyelmeztetheti a többieket: vannak csinos, de csapnivaló helyek!

További régiók

Tisztában vagyunk azzal, hogy kettőnél több negyedben koncentrálódnak már a pesti kávézók. Szemünk láttára nőt ki a földből a Hajós utca kiskávézós világa és egyre nagyobbat hasít ki a Reviczky utca – Mikszáth tér – Krúdy Gyula utca is magának a pesti éjszakai életből.

Nem mehetünk el az Újlipótváros sajátos hangulata és helyei mellett sem, ugyanígy körvonalazódik a Bazilika környéki kávézók kisebb területe. A régiók tehát bővülnek, a Kávéházak.hu pedig rövidesen mindegyiknek helyet biztosít.

H i r d e t é s

Kritikus tömegek kora

Blogpartnerünk írta...
Vasárnap Critical Mass, de azért más is megmentheti a világot. Elég valószínű, hogy a világot megmenteni vágyók ugyanazért nem mentik meg a Földet, mint ami a kis pártok halál-oka is.


Szeretem Budapestet 2007.04.18.
Koffeinfüggő Budapest

Koffeinfüggő lesz Budapest, ha megvalósulnak a Budapest Szíve pályázat ötlettervei, írja az Index. A Budapest belvárosának felélesztését megcélzó városépítészeti ötletpályázat díjait még márciusban adta át a főpolgármester az Erzsébet téri Gödör Klubban. Az első díjat egy magyar építész csoport kapta. Kávézókat terveztek, a köbön.

Szeretem Budapestet 2006.04.19.
Vitaest Budapestről

A Szeretem Budapestet Mozgalom, a Critical Mass, a Centrum Csoport, az Óvás! Egyesület és a Kávéházak.hu szervezői, képviselői, vezetői egy helyen, a Tranzit Artban kidumálják a várost. November 22-én, kedden este 7 órától terítéken az, ami jó, és ami nem jó.

Szeretem Budapestet 2005.11.21.

Kávéházak magazin

Mi legyen a többi zaccal? III. cikk borítóképe
Mi legyen a többi zaccal? III.

Ha a kerted már gyönyörű, és a konyhád is tiszta és illatos, de megrögzött kávéfogyasztóként még mindig marad zaccod a szemetesnek is, adunk még néhány tippet a felhasználásra, ezúttal a fürdőszobában. (x)

Zacc 2019.10.22.
Mi legyen a zaccal? II. cikk borítóképe
Mi legyen a zaccal? II.

Korábban megnéztük, mihez kezdhetünk kedvenc kávénk maradékával, ha a hétvégéinket koffeinnel feltöltődve a konyhakertben képzeljük el. Most nézzük,mi mindenre jó a lakásban! (x)

Zacc 2019.10.16.
Mi legyen a zaccal? cikk borítóképe
Mi legyen a zaccal?

A kávé a legtöbbeknek egy nélkülözhetetlen ital reggelente az ágyból kikelve, a munkahelyre beérve vagy épp ebéd után, egyfajta üzemanyag, ami feltölt energiával. Már ez sem csekélység, de a kávé szerepe itt nem ér véget. Miután hozzájutottunk az életmentő finomsághoz, vegyük szemügyre az ottmaradó zaccot, ugyanis még az is valódi kincs! Elsőként nézzük, mit kezdhetünk vele a kertben: (x)

Zacc 2019.09.09.

H i r d e t é s