Szoftver probléma 2005.03.05. | Zacc
Egy júzer levele: Körülbelül egy évvel ezelőtt tértem át a Barátnő 1.0 nevű program egy fejlettebb változatára, a Feleség 1.0-ra. A program csaknem azonnal a Bébi 1.0 funkciót ajánlotta fel, ami a merevlemezen jókora tárhelyet igényel. Másrészt, Feleség 1.0 elkezdte blokkolni az .exe file-okat. Olyan alkalmazások, mint pl. a Beszélgetések-a-haverokkal 10.3 vagy Szombatesti-foci 5.0 többé nem működnek.

Néha pedig még egy új vírus is feltűnik, az Anyós 1.0, amely blokkolja az egész operációs rendszert és Feleség 1.0-ból kaotikus viselkedést vált ki. Szerettem volna visszatérni a korábbi, Barátnő 1.0 verzióhoz, de a Feleség 1.0 leinstallálásának folyamata borzasztóan bonyolult és az egész rendszer épségét kockáztatná. Bébi 1.0-t kezdem megszeretni és nem akarom elveszíteni.

Egy kétségbeesett felhasználó.


Kedves Ügyfelünk!

A csalódottság és az aggodalom gyakori a felhasználók között, de ez néhány félreértés eredménye. Sokan térnek át a Barátnő X.0 különféle verzióiról a Feleség 1.0-ra abban a hamis reményben, hogy a Feleség 1.0 egy további szórakozási élményt nyújtó program. Ennél azonban sokkal többről van szó: a Feleség 1.0 egy teljes operációs rendszer, amely a gépen futó összes többi programot ellenőrzés alatt tartja!

Szinte lehetetlen leinstallálni a Feleség 1.0-át és visszatérni a Barátnő X.0-hoz. Ugyanez a jelenség igaz az Anyós X.0-ra is, a problémák csak halmozódni fognak. Ennek felmerülése esetén tanácsoljuk a C:/Bocsánat/virágok program futtatását. A leghatékonyabb működés érdekében, javasoljuk a Kozmetikumok 3.0 és a Nyaralás 5.1 csomagok beszerzését.

Szabadon választható kiegészítők még az Igen-szeretlek 2.7 és a Természetesen-igazad-van-kedves 4.5-ös… Néhány ügyfelünk ezeket nélkülözhetetlennek találta. Egy jó tanács: soha, de soha ne installálja a Szőke-titkárnő 2.0 vagy a Szerető 3.1 programokat. Ezek ugyanis Feleség 1.0-val nem kompatibilisek és az egész rendszert tönkretehetik!

Forrás: Timóteus Társaság www.tulelocsomag.hu


Az újhullámos kávé és a tökéletes croissant édes házassága június 28-tól a Nagymező utcában
Blog írások
Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
Café Budapest
Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein