Mayer Szörp: új minőség a vendéglátásban

-
2020.02.11.

Mayer Szörp: új minőség a vendéglátásban

Az utóbbi években szerencsés trendnek lehetünk tanúi, egyre több vendéglátóhely fordít az étlaphoz hasonló figyelmet az itallapjaira is. Ennek köszönhetően a párlatok, borok, sörök szortimentjei mellett az üdítőitalok választéka is jelentősen megváltozott, a minőségi szörpök megjelenésével a kínálat átalakult.


A Mayer márkával először a Központ Bisztróban találkoztunk, azóta nagy karriert futottak be szörpjeik.

Termékeik a Nemzeti Szörpversenyen folyamatosan a legjobbak között szerepelnek, többször is az év szörpjének választották őket. Ma már számos minőségi vendéglátóhelyen ezekből a díjnyertes szörpökből készítik a különféle limonádékat, ezekkel ízesítik a koktélokat, illetve a téli hónapokban forró italként kínáljak vendégeik számára.

A Mayer Szörp kínálatában cukormentes szörpök és jeges tea koncentrátumok is találhatóak, amelyek felhasználásához a gyártó ugyan ad javaslatokat, de úgy látjuk, hogy az éttermek elég kreatívan használják ezeket az alapanyagokat, így számos egyedi kreáció alapját adják magas gyümölcstartalmú szörpjeik.

Galajda Péter - a családi vállalkozás alapítója - szerint sikerük egyik titka az, hogy az igényes vendéglátóhelyek folyamatosan keresik az egyedi lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kínálatukkal kitűnjenek a tömegtermékek közül.

„Ezeknek az igényeknek a prémium színvonalon történő kielégítése a mi erősségünk, hiszen szörpjeink, szirupjaink nem csak önmagukban nyújtanak minőségi élményt, hanem számtalan új ital lehetőségét hordozzák magukban, mivel kiválóan kombinálhatók egymással. Nagyon izgalmas párosítás a levendulás eperszörp, kedvelt a gyömbéres zöldteás limonádé, a málnás ice tea és a chilis-málnás forrócsoki, hogy csak párat említsek. Vásárlóink igényeit figyelembe véve, már több termékünket készítjük cukormentes változatban is.”

A Mayer Szörppel többek között a Franziska, Continental Hotel, a Harrer Chocolate, a Kemencés Pizza, az Olimpia étterem, a Péklány, a Platán étterem, a Pomo D’Oro, a Villa Bagatelle és a ZONA itallapján is találkozhatunk.

 

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Mayer Szörp: új minőség a vendéglátásban hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Mayer Szörp: új minőség a vendéglátásban hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg