Barista Iroda 2009.11.03.

A kávés webshop

A 2006 óta működő Barista Szaküzlet megnyitotta kávés webáruházát. Profi eszközök, valódi kávéminőség, igazi kávéélmény: 6 különböző kávékészítési mód, 40 kávés világmárka, 136 kávékeverék, 350 termék...


Választékunkat úgy alakítottuk ki - és fejlesztjük folyamatosan - hogy azok a kávés nyilvánosság, a baristák és a vendéglátó üzletek kávékészítéssel kapcsolatos, egyre növekvő igényeit kielégítsék.
Célunk, hogy hozzáférhetővé tegyük a ma is élő kávékultúrák hiteles kávékészítési módszereit, illetve minél több izgalmas kávés technológiát, alapanyagot és kiegészítőt kínáljunk. A választék kialakítása és megjelenítése segíti a tájékozódást a kávés világban:

Szemes kávéVilághírű olasz kávémárkák espresso-keverékei, 100% arabica és arabika-robuszta keverékek, különleges területszelektált kávék.

Őrölt kávéKotyogó, karlsbadi kanna és ibrik. Tradicionális kávékultúrák, autentikus kávékészítési módok, különleges kávéélmények.

Espresso podKávépárnák 44 mm átmérővel - Az E.S.E. (Easy Serving Espresso) nyílt szabványú innovatív rendszerének célja, hogy a végletekig leegyszerűsítse az espresso készítés folyamatát.

SenseoKávépárnák 62 mm átmérővel - A rendszer működésében egyesíti az eszpresszó technológiára jellemző nyomást a csepegtetős kávékészítési móddal.

Barista eszközökA profi kávékészítés eszközei - nem csak profiknak - kávétárolás, kávékészítés és díszítés kellékei.

KiegészítőkKávé mellé, kávéhoz - szirup, topping, méz, forró csoki.

Csészék, poharakSztenderd és márkázott, extra minőségű porceláncsészék és üvegpoharak.

Ajándék, akcióKülönleges kávés csomagok az ünnepekre, akciós termékek és ajándékutalványok.

H i r d e t é s

pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

H i r d e t é s

Kávéházak magazin

B-opció válságban magyar módra cikk borítóképe
B-opció válságban magyar módra

A turizmus és vendéglátás volt az első szektor, mely megérezte a COVID-19 új koronavírus járvány terjedését lassító védelmi és korlátozó intézkedések hatását, a fogyasztói kör elmaradásából adódó bevételkiesést, ám talán pont ezért, itt indultak el az első kreatív és alternatív megoldások is, hogy miként tudják túlélni ezt a válságos helyzetet. Lássunk pár példát, kinél mi a B-opció.

Café Magyarország 2020.04.08.
Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke cikk borítóképe
Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke

Egy kávé, melyből egy csészényi adag körülbelül 10 ezer forintot kóstál, kilogrammonkénti ára pedig nagyjából vetekszik a szarvasgombáéval. Ez a kivételes gasztronómiai különlegesség bizony nem a kotyogósba való… de valójában mekkora árat fizetünk érte?

Kávé akadémia 2020.03.20.

H i r d e t é s