Barista Iroda 2009.11.03.

A kávés webshop

A 2006 óta működő Barista Szaküzlet megnyitotta kávés webáruházát. Profi eszközök, valódi kávéminőség, igazi kávéélmény: 6 különböző kávékészítési mód, 40 kávés világmárka, 136 kávékeverék, 350 termék...


Választékunkat úgy alakítottuk ki - és fejlesztjük folyamatosan - hogy azok a kávés nyilvánosság, a baristák és a vendéglátó üzletek kávékészítéssel kapcsolatos, egyre növekvő igényeit kielégítsék.
Célunk, hogy hozzáférhetővé tegyük a ma is élő kávékultúrák hiteles kávékészítési módszereit, illetve minél több izgalmas kávés technológiát, alapanyagot és kiegészítőt kínáljunk. A választék kialakítása és megjelenítése segíti a tájékozódást a kávés világban:

Szemes kávéVilághírű olasz kávémárkák espresso-keverékei, 100% arabica és arabika-robuszta keverékek, különleges területszelektált kávék.

Őrölt kávéKotyogó, karlsbadi kanna és ibrik. Tradicionális kávékultúrák, autentikus kávékészítési módok, különleges kávéélmények.

Espresso podKávépárnák 44 mm átmérővel - Az E.S.E. (Easy Serving Espresso) nyílt szabványú innovatív rendszerének célja, hogy a végletekig leegyszerűsítse az espresso készítés folyamatát.

SenseoKávépárnák 62 mm átmérővel - A rendszer működésében egyesíti az eszpresszó technológiára jellemző nyomást a csepegtetős kávékészítési móddal.

Barista eszközökA profi kávékészítés eszközei - nem csak profiknak - kávétárolás, kávékészítés és díszítés kellékei.

KiegészítőkKávé mellé, kávéhoz - szirup, topping, méz, forró csoki.

Csészék, poharakSztenderd és márkázott, extra minőségű porceláncsészék és üvegpoharak.

Ajándék, akcióKülönleges kávés csomagok az ünnepekre, akciós termékek és ajándékutalványok.

H i r d e t é s

Panettone

A panettone egy olasz, pontosabban milánói eredetű karácsonyi kalácskülönlegesség. Sajnos hazánkban még kevesen ismerik, pedig kávé, tea vagy forró csoki mellé tökéletes párosítás. Igazi téli sütemény az ünnepekre.

Barista Iroda 2011.11.17.
Easy Serving Espresso

A vendéglátásban még igen kevéssé kihasznált eszpresszó rendszerről írunk az alábbiakban. Az E.S.E. (Easy Serving Espresso) nyílt szabványú innovatív rendszerének célja, hogy a végletekig leegyszerűsítse az espresso készítés folyamatát. A rendszerben használt kávépárnákat az angol szóhasználatban gyakran csak "pod" – ként emlegetik.

Barista Iroda 2008.12.18.

Kávéházak magazin

Szálas tea vs. filteres cikk borítóképe
Szálas tea vs. filteres

A teakóstoló workshopjaimon sokan kérdezitek tőlem, hogy mi a véleményem a filteres teákról. Ha benned is felmerült már valaha ez a kérdés, hogy szálas teát vagy filterest válassz, akkor olvass tovább. Ugyanis erre a kérdésre nem tudok rövid választ adni…

Tea 2019.11.19.
Mi legyen a többi zaccal? III. cikk borítóképe
Mi legyen a többi zaccal? III.

Ha a kerted már gyönyörű, és a konyhád is tiszta és illatos, de megrögzött kávéfogyasztóként még mindig marad zaccod a szemetesnek is, adunk még néhány tippet a felhasználásra, ezúttal a fürdőszobában. (x)

Zacc 2019.10.22.

H i r d e t é s