Barista iskola 2010.06.15.

Megújúl A Barista

Júniustól vadonatúj oktatótermünkben várjuk szeretettel mindazokat, akik a profi kávékészítés iránt érdeklődnek. A Barista Szaküzlet mellett kialakított új oktatóközpont tökéletes helyszín a barista ismeretek elsajátítására.


Tanulóink – diplomás szakoktatók és gyakorlott trénerek segítségével – két teremben, három kávés munkaterületen dolgozzák fel a tananyagot. A csoportok létszámát 4-5 főben maximalizáltuk, így még több idő, és lehetőség nyílik a gyakorlásra.

Az előző 8 év tapasztalataira építve tematikánk is megújul. A napi szintű ellenőrzéssel lehetővé válik, hogy minden tanuló folyamatos visszacsatolást kapjon, és ezáltal saját munkatempójában tudja feldolgozni a tananyagot. A barista tanfolyamokat továbbra is intenzív formában szervezzük, a tanfolyam díja tartalmazza:

 • A tanfolyam anyagát feldolgozó tankönyvet és jegyzeteket
 • Minden résztvevő számára a barista kötényt és a tömörítőt
 • A gyakorlat során felhasznált alapanyagok árát
 • Minden tanfolyami napon az ebédet
 • A szünetekben az üdítőket és természetesen a kávét

  A www.barista.hu oldal új tartalmakkal bővül, a megszokott tanfolyami, és oktatási információk mellett kávés élménybeszámolók, blog, fotók, videók és szakmai cikkek között böngészhetnek az érdeklődők.

  A Barista Szaküzlet is nagyobb raktárkapacitással és kiszolgálótérrel várja a kávésokat. Magyarországon csak nálunk kapható a Barista Világbajnokságot is szponzoráló Mahlkönig Vario őrlője, a Latte Art VB-ről is ismert ACF olasz csészegyártó klasszikus csészéi és a Da Vinci szirupok teljes hazai termékskálája. A kávétárolók, mobil knock boxok, barista kellékek és latte art eszközök egyedülállóan széles választékát kínáljuk. Üzletünkben megvásárolhatóak prémium márkák szemes kávéi is, 250g-os és 500g-os kiszerelésekben.

 • H i r d e t é s

  x-presso

  H i r d e t é s

  Kávéházak magazin

  A kávé, és ami mellette van cikk borítóképe
  A kávé, és ami mellette van

  Kávéscsésze alátéttel, kiskanál, tálca, szalvéta. Petit four, ha szeretnél a kávéélménybe egy kis pluszt belecsempészni. De mi kerül(het) még a kávé mellé?

  Barista iskola 2020.01.22.
  Az olasz világörökség részévé válhat az espresso cikk borítóképe
  Az olasz világörökség részévé válhat az espresso

  Két évvel ezelőtt az UNESCO a világ kulturális örökségének részeként elismerte Nápoly ikonikus ételeit, és az olaszok ugyanezt akarják elérni az egyik legjobban őrzött hagyományukkal: az espresso kávéval is.

  Café World 2020.01.20.
  A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak cikk borítóképe
  A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak

  A vizsgaidőszak végéhez közeledve az elmúlt 3 napban három igazán jó tanácsot gyűjtött össze a Starbucks Magyarország az Instagram profilján, melyek megtartásával bárki kihozhatja magadból a maximumot.

  Kávézóláncok 2020.01.18.

  H i r d e t é s