Café Budapest 2008.09.02.

A Dunapart új "gyöngyszeme " ELITE CAFÉ

Bécs város hangulatát idézi a visszafogott eleganciájával és stílusával közvetlenül a Duna parton lévő ELITE CAFÉ, amely a Jászai Mari tér dunaparti oldalán nyitotta meg kapuit. A teraszon ülve a Margitsziget és a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk.


A teraszon ülve a Margitsziget és a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk. Olyan érzése támad a betérő vendégnek, mintha nyaralna, hiszen egy finom korsó búzasör mellett a napsütötte teraszról rálát a Dunán ringatózó hajókra. ( Sör kínálat: Paulaner világos csapolt, búza, rozs stb. )

Belépéskor egy békebeli kávézóba csöppenünk. Olyan helyre, ahol a régi kávéházak nyugodt, lassú élete folytatódik modern kávéházi hangulatban, kényelmes bőrszékekkel és bőrfotelekkel megfűszerezve.

A választék kitűnő, mind a kávé, mind a teafogyasztók számára, de aki egy krémes forró csokira vágyik, nos annak is teljesül a kívánsága. Az Észak-Olaszországból származó habos cappuccino, mandulás, fahéjas, csokis kávékülönlegességek továbbá bio, Costra Rica és Ethióp kávék közül választhat az ide betérő. Természetesen a teakülönlegességek palettája is igen széles legyen az gyümölcsös, zöld, fekete, vagy akár herbária tea, itt minden van amire vágyik a megpihenni vágyó vendég.( Itallap: Espresszó: 290 huf, Mandulás kávékülönlegesség: 490 huf )

H i r d e t é s

Bloom, kincsesdoboz az I. kerület szívében cikk borítóképe
Bloom, kincsesdoboz az I. kerület szívében

Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.

Café Budapest 2018.09.03.
Mécses és kandeláber

A Bar Ladino különlegessége abban rejlik, hogy bár tökéletes hely, elkerüli a kitörő siker. Az, amire Budapesten szükség van: nem trendi, nem szakadt, nem is erőltetetten túltematizált.

Café Budapest 2009.02.03.
Csata a halványzöld polcért..

Kávéházi bútorzat még nem keltett oly sürgés-forgást, mint a Fő utca 4. szám alatti kaposvári üzlet halványzöld polcozatának ügye. A városházi interpellációk, a számolatlan újságcikk és a helyi polgárok aggodalma végül fölöslegesnek bizonyult: a nyolcvanéves bútorzat megkerült, sőt eredeti pompájába visszaállíttatott.

Café Budapest 2009.01.21.

Kávéházak magazin

Mi legyen a többi zaccal? III. cikk borítóképe
Mi legyen a többi zaccal? III.

Ha a kerted már gyönyörű, és a konyhád is tiszta és illatos, de megrögzött kávéfogyasztóként még mindig marad zaccod a szemetesnek is, adunk még néhány tippet a felhasználásra, ezúttal a fürdőszobában. (x)

Zacc 2019.10.22.
Mi legyen a zaccal? II. cikk borítóképe
Mi legyen a zaccal? II.

Korábban megnéztük, mihez kezdhetünk kedvenc kávénk maradékával, ha a hétvégéinket koffeinnel feltöltődve a konyhakertben képzeljük el. Most nézzük,mi mindenre jó a lakásban! (x)

Zacc 2019.10.16.
Mi legyen a zaccal? cikk borítóképe
Mi legyen a zaccal?

A kávé a legtöbbeknek egy nélkülözhetetlen ital reggelente az ágyból kikelve, a munkahelyre beérve vagy épp ebéd után, egyfajta üzemanyag, ami feltölt energiával. Már ez sem csekélység, de a kávé szerepe itt nem ér véget. Miután hozzájutottunk az életmentő finomsághoz, vegyük szemügyre az ottmaradó zaccot, ugyanis még az is valódi kincs! Elsőként nézzük, mit kezdhetünk vele a kertben: (x)

Zacc 2019.09.09.

H i r d e t é s