Café Budapest 2008.09.02.

A Dunapart új "gyöngyszeme " ELITE CAFÉ

Bécs város hangulatát idézi a visszafogott eleganciájával és stílusával közvetlenül a Duna parton lévő ELITE CAFÉ, amely a Jászai Mari tér dunaparti oldalán nyitotta meg kapuit. A teraszon ülve a Margitsziget és a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk.


A teraszon ülve a Margitsziget és a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk. Olyan érzése támad a betérő vendégnek, mintha nyaralna, hiszen egy finom korsó búzasör mellett a napsütötte teraszról rálát a Dunán ringatózó hajókra. ( Sör kínálat: Paulaner világos csapolt, búza, rozs stb. )

Belépéskor egy békebeli kávézóba csöppenünk. Olyan helyre, ahol a régi kávéházak nyugodt, lassú élete folytatódik modern kávéházi hangulatban, kényelmes bőrszékekkel és bőrfotelekkel megfűszerezve.

A választék kitűnő, mind a kávé, mind a teafogyasztók számára, de aki egy krémes forró csokira vágyik, nos annak is teljesül a kívánsága. Az Észak-Olaszországból származó habos cappuccino, mandulás, fahéjas, csokis kávékülönlegességek továbbá bio, Costra Rica és Ethióp kávék közül választhat az ide betérő. Természetesen a teakülönlegességek palettája is igen széles legyen az gyümölcsös, zöld, fekete, vagy akár herbária tea, itt minden van amire vágyik a megpihenni vágyó vendég.( Itallap: Espresszó: 290 huf, Mandulás kávékülönlegesség: 490 huf )

H i r d e t é s

x-presso

H i r d e t é s

Kávéházak magazin

A kávé, és ami mellette van cikk borítóképe
A kávé, és ami mellette van

Kávéscsésze alátéttel, kiskanál, tálca, szalvéta. Petit four, ha szeretnél a kávéélménybe egy kis pluszt belecsempészni. De mi kerül(het) még a kávé mellé?

Barista iskola 2020.01.22.
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso cikk borítóképe
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso

Két évvel ezelőtt az UNESCO a világ kulturális örökségének részeként elismerte Nápoly ikonikus ételeit, és az olaszok ugyanezt akarják elérni az egyik legjobban őrzött hagyományukkal: az espresso kávéval is.

Café World 2020.01.20.
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak cikk borítóképe
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak

A vizsgaidőszak végéhez közeledve az elmúlt 3 napban három igazán jó tanácsot gyűjtött össze a Starbucks Magyarország az Instagram profilján, melyek megtartásával bárki kihozhatja magadból a maximumot.

Kávézóláncok 2020.01.18.

H i r d e t é s