Café Magyarország 2005.05.10.

Café Győr II.

Ha a pesti ember tesz egy kellemes sétát Győr barokk negyedében, óhatatlanul felismeri, hogy van élet a fővároson kívül is. Felkutattunk és elhoztunk önöknek további hét kávézót a Rába partjáról.


Folytassuk sétánkat. Egyre csak befelé, sűrűsödik a tömeg. A barokkos város egyik csomópontjában ül meg méltósággal a Patio. Udvarias kávéház, teljes egész. Szász reprók lógnak a falon, körülöttünk frissen vágott virág és figyelmesség. Patio.

Kicsivel arrébb a helyi Mozartba ütközünk. Minden a megszokott helyén. Kissé habos-babos, cukrászdás. Ettől még édes. Ez a terasz is nekünk hasít ki a Baross utcából.

Ha már a "majdnem kávézóknál" tartunk: íme a Darius . A diszkó felett egy kávézó nyitja meg kapuit májusban. Hogy mit talál ott, nézze meg itt.

Győr hajt a déli hangulatra. A Café Róma szintén hoz valamit a mediterrán térségből. A falon Romulus és Remus szittyózik a farkas emlőiből. Nekünk sokféle koktélt kínálnak.

Mokkafé. Dizájnos nagyvárosi kávézó. Újdonsült egysége a folyók városának. Nem mellesleg: oktatott baristák készítik a kávéitalt. A minőség garantált.

Nosztalgia. Múlt idéző, fiatalosan lendületes, elhagyhatatlan győri egység. Kérem, itt élik a kávéházat. Persze előny, hogy az utcácska, a küllem és a hangulat adott, alapból nagyon el van találva. De kell a jó hozzáállás is. Köszönik, ez is megvan. Ígéretes: Nosztalgia.

Multikult? Alul könyvek között hathatós dzsessz. Fent trendi kávézó, az udvaron kult hangulat uralkodik. Komplexitás. Rómer.

H i r d e t é s

x-presso

H i r d e t é s

Kávéházak magazin

A kávé, és ami mellette van cikk borítóképe
A kávé, és ami mellette van

Kávéscsésze alátéttel, kiskanál, tálca, szalvéta. Petit four, ha szeretnél a kávéélménybe egy kis pluszt belecsempészni. De mi kerül(het) még a kávé mellé?

Barista iskola 2020.01.22.
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso cikk borítóképe
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso

Két évvel ezelőtt az UNESCO a világ kulturális örökségének részeként elismerte Nápoly ikonikus ételeit, és az olaszok ugyanezt akarják elérni az egyik legjobban őrzött hagyományukkal: az espresso kávéval is.

Café World 2020.01.20.
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak cikk borítóképe
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak

A vizsgaidőszak végéhez közeledve az elmúlt 3 napban három igazán jó tanácsot gyűjtött össze a Starbucks Magyarország az Instagram profilján, melyek megtartásával bárki kihozhatja magadból a maximumot.

Kávézóláncok 2020.01.18.

H i r d e t é s