Café World 2020.01.08.

Ismét a Lavazza volt a Golden Globe hivatalos kávéja

A január 5-én, Los Angelesben tartott Golden Globe díjátadón ismét az olasz kávémárka adta a frissítőt a világhírű sztároknak.


"Az elegancia és a minőség találkozása volt az idei Golden Globe Awards. Megtiszteltetés számunkra, hogy a világhírű résztvevők kezében a Lavazza kávéi voltak, mint a nemzetközileg elismert esemény hivatalos kávéja" - áll a cég közleményében.

A 77. Golden Globe díjátadón a Lavazza exkluzív, az etióp erdők szívéből származó single-origin Kafa kávéját kóstolhatták meg Hollywood sztárjai. 

Forrás: Lavazza

Küri Attila

H i r d e t é s

x-presso

H i r d e t é s

Kávéházak magazin

A kávé, és ami mellette van cikk borítóképe
A kávé, és ami mellette van

Kávéscsésze alátéttel, kiskanál, tálca, szalvéta. Petit four, ha szeretnél a kávéélménybe egy kis pluszt belecsempészni. De mi kerül(het) még a kávé mellé?

Barista iskola 2020.01.22.
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso cikk borítóképe
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso

Két évvel ezelőtt az UNESCO a világ kulturális örökségének részeként elismerte Nápoly ikonikus ételeit, és az olaszok ugyanezt akarják elérni az egyik legjobban őrzött hagyományukkal: az espresso kávéval is.

Café World 2020.01.20.
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak cikk borítóképe
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak

A vizsgaidőszak végéhez közeledve az elmúlt 3 napban három igazán jó tanácsot gyűjtött össze a Starbucks Magyarország az Instagram profilján, melyek megtartásával bárki kihozhatja magadból a maximumot.

Kávézóláncok 2020.01.18.

H i r d e t é s