Café World 2020.01.08.

Ismét a Lavazza volt a Golden Globe hivatalos kávéja

A január 5-én, Los Angelesben tartott Golden Globe díjátadón ismét az olasz kávémárka adta a frissítőt a világhírű sztároknak.


"Az elegancia és a minőség találkozása volt az idei Golden Globe Awards. Megtiszteltetés számunkra, hogy a világhírű résztvevők kezében a Lavazza kávéi voltak, mint a nemzetközileg elismert esemény hivatalos kávéja" - áll a cég közleményében.

A 77. Golden Globe díjátadón a Lavazza exkluzív, az etióp erdők szívéből származó single-origin Kafa kávéját kóstolhatták meg Hollywood sztárjai. 

Forrás: Lavazza

Küri Attila

H i r d e t é s

pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

H i r d e t é s

Kávéházak magazin

Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke cikk borítóképe
Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke

Egy kávé, melyből egy csészényi adag körülbelül 10 ezer forintot kóstál, kilogrammonkénti ára pedig nagyjából vetekszik a szarvasgombáéval. Ez a kivételes gasztronómiai különlegesség bizony nem a kotyogósba való… de valójában mekkora árat fizetünk érte?

Kávé akadémia 2020.03.20.
10 alapvető pont a kiváló espresso azonosításához cikk borítóképe
10 alapvető pont a kiváló espresso azonosításához

Egy jó kávé megváltoztathatja a rossz napot, de egy rossz kávé elronthatja a legjobb napot is - vallják az ital szerelmesei és készítői is. Ezért létrejött egy objektív osztályozó rendszer, mely beazonosítja a legjobb kávékeverékeket, és hozzá készült egy 10 pontos ajánlás a kiváló espresso elkészítéséhez. (x)

Café World 2020.03.16.

Útjelzők a selyemúton

H i r d e t é s