Kávézóláncok 2019.09.03.

A Kaffeine öt árnyalata

A Kaffeine 2015-ös nyitása óta egy stílusos budai helyből egy menő budapesti kávézólánccá nőtte ki magát. Szeptember 2-től már a BudaWest irodaház aljában is.


Csupán  néhány éve kezde el szárnyát bontogatni a Kaffeine, de szeptember másodikán már ötödik egységét nyitotta meg a Réköz utcában. 

2015-ös nyitása után két évvel később nyílt az Alleban a következő egység, melyet fél évvel később a Kálvin téri egység követte. Nagy Dávid és csapata nem szeret sokáig  tétlenkedni, de az utóbbi hónapokban ez különösen elmondható. Amint arról már hírt adtunk, júniusban a Freyával való együttműködés kapcsán létrejött a Nagymező utcai kávézó Freya croissantokkal. Alig telt el 2 hónap, de újra egy nyitás előtt állunk.


Dávidék koncepciója izgalmas és terjeszkedő, mindig van benne valami új, beszéljünk itt a plázáról, vagy a kooperációkról. A BudaWestbe való költözés remek húzás, egyfajta piaci rés. Míg a belvárosban lassan minden sarkon specialty kávézókba ütközünk, addig a külsőbb városrészekben nehéz dolga van annak, aki minőségi és finom kávét szeretne inni. Mindemellett kiszolgálja az amúgy is koffeinéhes irodistákat és népszerűsíti brandjét. 

Gratulálunk srácok, csak így tovább!

Szatmári Nóri

H i r d e t é s

Budapesten a Starbucks?

Egyes híresztelések szerint mégis megnyitja első magyarországi üzletét a Starbucks.
Már külön rajongói tábora alakult ki hazánkban az amerikai kávézóláncnak, fan-clubok jöttek létre az interneten, külföldről hozzák haza a zöld logos souvenireket, és itthon keresik a hasonló kávékeverékeket.

Kávézóláncok 2010.02.23.
Tchibo kávézólánc

Melyik híres kávézólánc indította elsőként üzleteit?
Válaszként a legtöbben kapásból rávágnák: természetesen az amerikai Starbucks.
És milyen nagyot tévednének - térben és időben egyaránt.

Kávézóláncok 2009.10.14.

Kávéházak magazin

Szálas tea vs. filteres cikk borítóképe
Szálas tea vs. filteres

A teakóstoló workshopjaimon sokan kérdezitek tőlem, hogy mi a véleményem a filteres teákról. Ha benned is felmerült már valaha ez a kérdés, hogy szálas teát vagy filterest válassz, akkor olvass tovább. Ugyanis erre a kérdésre nem tudok rövid választ adni…

Tea 2019.11.19.
Mi legyen a többi zaccal? III. cikk borítóképe
Mi legyen a többi zaccal? III.

Ha a kerted már gyönyörű, és a konyhád is tiszta és illatos, de megrögzött kávéfogyasztóként még mindig marad zaccod a szemetesnek is, adunk még néhány tippet a felhasználásra, ezúttal a fürdőszobában. (x)

Zacc 2019.10.22.

H i r d e t é s