Kávézóláncok 2019.09.03.

A Kaffeine öt árnyalata

A Kaffeine 2015-ös nyitása óta egy stílusos budai helyből egy menő budapesti kávézólánccá nőtte ki magát. Szeptember 2-től már a BudaWest irodaház aljában is.


Csupán  néhány éve kezde el szárnyát bontogatni a Kaffeine, de szeptember másodikán már ötödik egységét nyitotta meg a Réköz utcában. 

2015-ös nyitása után két évvel később nyílt az Alleban a következő egység, melyet fél évvel később a Kálvin téri egység követte. Nagy Dávid és csapata nem szeret sokáig  tétlenkedni, de az utóbbi hónapokban ez különösen elmondható. Amint arról már hírt adtunk, júniusban a Freyával való együttműködés kapcsán létrejött a Nagymező utcai kávézó Freya croissantokkal. Alig telt el 2 hónap, de újra egy nyitás előtt állunk.


Dávidék koncepciója izgalmas és terjeszkedő, mindig van benne valami új, beszéljünk itt a plázáról, vagy a kooperációkról. A BudaWestbe való költözés remek húzás, egyfajta piaci rés. Míg a belvárosban lassan minden sarkon specialty kávézókba ütközünk, addig a külsőbb városrészekben nehéz dolga van annak, aki minőségi és finom kávét szeretne inni. Mindemellett kiszolgálja az amúgy is koffeinéhes irodistákat és népszerűsíti brandjét. 

Gratulálunk srácok, csak így tovább!

Szatmári Nóri

H i r d e t é s

x-presso

H i r d e t é s

Kávéházak magazin

A kávé, és ami mellette van cikk borítóképe
A kávé, és ami mellette van

Kávéscsésze alátéttel, kiskanál, tálca, szalvéta. Petit four, ha szeretnél a kávéélménybe egy kis pluszt belecsempészni. De mi kerül(het) még a kávé mellé?

Barista iskola 2020.01.22.
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso cikk borítóképe
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso

Két évvel ezelőtt az UNESCO a világ kulturális örökségének részeként elismerte Nápoly ikonikus ételeit, és az olaszok ugyanezt akarják elérni az egyik legjobban őrzött hagyományukkal: az espresso kávéval is.

Café World 2020.01.20.
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak cikk borítóképe
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak

A vizsgaidőszak végéhez közeledve az elmúlt 3 napban három igazán jó tanácsot gyűjtött össze a Starbucks Magyarország az Instagram profilján, melyek megtartásával bárki kihozhatja magadból a maximumot.

Kávézóláncok 2020.01.18.

H i r d e t é s