Téma 2008.07.21.

Édes élmények egy találkozóról

Nagyszerű helyszín, kifogástalan időjárás és fantasztikus relikviák.. A 2 napos találkozóra számos külföldi kiállító, sajnos mégsem tudott eljönni, de érdekességben így sem volt hiány. Balatonkenese és Akarattya adott otthont az első KÁVÉCUKORZACSKÓ-GYŰJTŐK nemzetközi találkozójának.


Kovács István, az elsőszámú cukrospapír gyüjtőnk, nem először ejt ámulatba óriási gyüjteményével, lelkesedésével. Erre a találkozóra mást is tartogatott, különleges vendégeket hívott, kiállítást szervezett a Faluházban. Közös bográcsozás is volt Balaton parton és Cukorzacskó- börze a Katica Kávézóban.

A rendezvényen tiszteletét tette, Kocka Zoltán a Cukoripari Egyesülés vezérigazgatója, aki maga is gyüjtő.
Ott volt Ráday Mihály, akivel egyeztetések folynak azóta is a Szerencsi Cukormúzeumi anyag megmentéséről.
Természetesen lehetett csere-berélni vagy szerezni egyet, a kifejezetten erre az alkalomra nyomott cukros zacskókból, amit a helyi vállalkozóknak köszönhetünk.

Édes emlék..

H i r d e t é s

x-presso

H i r d e t é s

Kávéházak magazin

A kávé, és ami mellette van cikk borítóképe
A kávé, és ami mellette van

Kávéscsésze alátéttel, kiskanál, tálca, szalvéta. Petit four, ha szeretnél a kávéélménybe egy kis pluszt belecsempészni. De mi kerül(het) még a kávé mellé?

Barista iskola 2020.01.22.
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso cikk borítóképe
Az olasz világörökség részévé válhat az espresso

Két évvel ezelőtt az UNESCO a világ kulturális örökségének részeként elismerte Nápoly ikonikus ételeit, és az olaszok ugyanezt akarják elérni az egyik legjobban őrzött hagyományukkal: az espresso kávéval is.

Café World 2020.01.20.
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak cikk borítóképe
A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak

A vizsgaidőszak végéhez közeledve az elmúlt 3 napban három igazán jó tanácsot gyűjtött össze a Starbucks Magyarország az Instagram profilján, melyek megtartásával bárki kihozhatja magadból a maximumot.

Kávézóláncok 2020.01.18.

H i r d e t é s